Nieuwbouw Heist-op-den-Berg

Nieuwbouw realiseren in Heist-op-den-Berg

Wil je een nieuwbouw realiseren in Heist-op-den-Berg of omgeving? Vertrouw dan op het vakmanschap en de ervaring van Gulden Bouw. Zaakvoerder Bob Guldentops en zijn team van vijftien stielmannen realiseren elke mogelijke nieuwbouw. Onze referentielijst in Heist-op-den-Berg oogt alvast indrukwekkend. Voor de nieuwbouw van een woning in Heist-op-den-Berg heb je de vrije keuze uit alleen de ruwbouwwerken of volledig woonklaar opgeleverd. Op zoek naar een geschikte aannemer voor nieuwbouw in Heist-op-den-Berg? Contacteer ons hier voor een kennismakingsgesprek of een offerte.

Nieuwbouw van woningen in Heist-op-den-Berg

Wie droomt van een prachtige energiezuinige nieuwbouw in Heist-op-den-Berg is bij Gulden Bouw alvast aan het juiste adres. Wij bouwen jouw droomwoning in elke mogelijke stijl, zowel open, halfopen als gesloten.

Beschik je al over een ontwerpplan en zoek je een aannemer voor de ruwbouwwerken? Prima, wij gaan graag voor jou aan de slag. Bezorg ons het plan en wij werken een sterke prijsofferte uit.

Heb je nog geen plan en zoek je een persoonlijke begeleiding om jouw woning volledig woonklaar op te leveren? Wij zorgen voor de nodige totaalbegeleiding. We starten de ontwerpfase met een architect die wij voorstellen afhankelijk van de gewenste bouwstijl. Wanneer het ontwerp voor je nieuwbouw in Heist-op-den-Berg op punt staat, krijg je een gedetailleerde prijsofferte. Zo weet je exact wat je droomwoning gaat kosten.

Onze eigen vakmensen staan in voor alle ruwbouwwerken. De verdere afwerking gebeurt onder verantwoordelijkheid van onze projectleider door vertrouwde en gekende onderaannemers.

Nieuwbouw appartementen in Heist-op-den-Berg

Gulden Bouw specialiseerde zich de afgelopen jaren ook in de realisatie van appartementen. Bij appartementen focussen we ons vooral op de ruwbouwwerken, inclusief eventuele afbraak, funderingstechnieken en kelderbouw. Ook de buitenaanleg kan je aan ons toevertrouwen. Verschillende projectontwikkelaars beschouwen Gulden Bouw als hun vaste partner voor de realisatie van nieuwbouw appartementen in Heist-op-den-Berg en omgeving.

Verbouwingen en metselwerken

Zoek je een bouwbedrijf voor verbouwingen of metselwerken? Vertrouw op het vakmanschap en de snelle service van Gulden Bouw.

Wil je een nieuwbouw realiseren in Heist-op-den-Berg of omgeving? Vraag een offerte bij Gulden Bouw of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.