Bouwbedrijf Gulden Bouw

Kwaliteitsvol vakmanschap op tijd afgeleverd

Gulden Bouw BV is het bouwbedrijf van Bob Guldentops. In 2013 startte hij als aannemer voor alle bouwwerken. Voordien vergaarde hij als metser en ploegleider meerdere jaren ervaring bij een aannemer en een funderingsfirma. 

Sterke groei 

De eerste jaren richtte Gulden Bouw zich op kleinere aannemingsopdrachten, renovaties en woningbouw. Dankzij de sterke focus op vakmanschap en een realisatie binnen de afgesproken planning, kende het bedrijf een sterke groei.  

Inmiddels telt het bedrijf al vier metsersploegen, meerdere projectleiders en de vereiste administratieve ondersteuning om elk bouwproject kwaliteitsvol en tijdig op te leveren.  

Naast nieuwbouwwoningen ligt de focus op appartementen, totaalrenovaties en eigen projecten. 

Partners van projectontwikkelaars en investeerders 

De afgelopen jaren groeiden we uit tot een vaste partner van verschillende professionele projectontwikkelaars uit Heist-op-den-Berg, Putte, Bonheiden en omliggende regio’s.   

Zij waarderen vooral onze totaalservice op vlak van graafwerken, kelderbouw, funderingstechnieken en ruwbouwwerken. Daarnaast staan wij ook open voor investeerders.   

Beschik je over een bouwperceel met potentieel voor een klein of groter appartementsgebouw? Schakel Gulden Bouw in voor een totaalbegeleiding. Wij begeleiden je vanaf het eerste ontwerp tot en met de finale oplevering van je appartementen. 

Actief in de regio Heist-op-den-Berg  

Gulden Bouw heeft zijn thuisbasis in Heist-op-den-Berg en hier bevinden zich ook de projecten waar ze aan werken.

Samenwerking met Kuiëkes & Co 

Kuiëkes & Co specialiseert zich in afbraak- en grondwerken. Dit bedrijf werd opgericht door Toon Guldentops, broer van Bob. Wanneer een all-in service gewenst is, werken beide bedrijven nauw samen.  

Dankzij de onderlinge uitstekende verstandhouding, besparen we tijd en verloopt de opvolging van de verschillende werkzaamheden efficiënter. 

Op zoek naar een aannemer in de regio Heist-op-den-Berg?