Op zoek naar een aannemer?

Wij realiseren jouw droomhuis

Heb je nood aan een aannemer bouwwerken voor het realiseren van jouw droomhuis? Vertrouw de realisatie van je BEN droomwoning (Bijna Energie Neutraal) toe aan het vakmanschap en de toewijding van Gulden Bouw.

Wij staan garant voor een persoonlijke begeleiding vanaf het eerste ontwerp tot en met de finale oplevering. Jij bepaalt hoe ver wij het in verhaal gaan: ruwbouw, water- en winddicht (casco) of tot in de kleinste details woonklaar afgewerkt.

Ruwbouw, casco of volledig woonklaar afgewerkt?

Jij bepaalt hoe ver wij in jouw bouwproject gaan.

 • Ruwbouw

  Zoek je een bouwbedrijf voor de ruwbouw, inclusief graafwerken en betonkelder? Prima, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 • Ruwbouw water- en winddicht

  Wil je dat we een stap verdergaan en jouw droomwoning wind- en waterdicht (casco) opleveren? Prima, vervolgens sta je zelf in voor de coördinatie van de afwerking.

 • Volledig woonklaar afgewerkt

  Zoek je een aannemer die je BEN-woning kant-en-klaar oplevert? Na de ruwbouwwerken coördineren onze projectleiders de verdere afwerking met vertrouwde onderaannemers. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt.

Welke bouwformule je ook kiest, jij hebt één vast aanspreekpunt voor een zorgeloos bouwproces.

In vijf stappen naar jouw droomwoning

Bij Gulden Bouw mag je rekenen op een persoonlijke begeleiding. Stap voor stap realiseren wij je BEN droomwoning.

 1. Laten we kennismaken

  Tijdens een eerste kennismakingsgesprek luisteren we aandachtig naar jouw wensen en verlangens inzake woonstijl, architectuur, wooncomfort en energiezuinigheid.

  Energiezuinige bouwen (BEN) vormt onze absolute specialiteit. Daarvoor gebruiken we de modernste materialen en technieken.

  We lichten tijdens dit kennismakingsgesprek onze werkwijze toe en bekijken samen wat Gulden Bouw voor jou kan betekenen.

  Beschik je al over een ontwerp uitgewerkt door een eigen architect? Prima, dan gaan wij hiermee aan de slag voor het uitwerken van een gedetailleerde prijsofferte.

  Heb je nog geen ontwerp? Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding bij het uitwerken van het perfecte ontwerp voor jouw droomwoning.

 2. We ontwerpen jouw droomwoning

  Wij werken nauw samen met verschillende vertrouwde architecten. Afhankelijk van de gewenste bouwstijl betrekken we de aangewezen architect bij het project.

  Jij beslist in alle vrijheid of je met de voorgestelde architect in zee gaat. Samen vormen we een hecht bouwteam dat jouw droomwoning uitwerkt én realiseert.

 3. Je ontvangt een gedetailleerde prijsofferte

  Wanneer het ontwerp volledig aan jouw woondromen voldoet, werken wij een prijsraming uit voor de opdracht. Je ontvangt gedetailleerde prijzen per onderdeel van het bouwproject.

  Zo weet je in alle transparantie wat je krijgt voor je investering. We zorgen in nauwe samenwerking met onze vaste leveranciers voor een persoonlijke begeleiding bij het maken van de vereiste materiaalkeuzes.

 4. Aan de slag!

  We beschikken over meerdere goed opgeleide metsersploegen, moderne machines en kwaliteitsvolle bouwmaterialen (BENOR-gekeurd) voor het vakkundig uitvoeren van de ruwbouwwerken.

  Wanneer je ook de volledige afwerking aan onze verantwoordelijkheid toevertrouwt, dan schakelen wij voor de verschillende vakgebieden onze vaste, vertrouwde partners in. Zij werken onder leiding en coördinatie van onze eigen projectleiders.

  Je woning wordt volledig woonklaar opgeleverd, inclusief energiezuinig verwarmingssysteem, alternatieve energie, keuken en badkamer.

  Dankzij onze schaalgrootte met meerdere metsersploegen kunnen we altijd een versnelling hoger schakelen om de afgesproken timing waar te maken.

 5. Stipte oplevering volgens afgesproken timing

  We leveren je droomwoning stipt op volgens de gemaakte afspraken.

Volledige vrijheid voor
stijl en architectuur

Wij realiseren jouw droomwoning in elke mogelijke bouwstijl:

 • Modern
 • Eigentijds
 • Rustiek
 • Pastorij
 • Klassiek

Deze vrijheid inzake stijl en architectuur geldt zowel voor gesloten, halfopen, open bebouwing als villa’s.

Jouw appartementsgebouw
stipt opgeleverd

Ook voor de realisatie van appartementsgebouwen kan je op Gulden Bouw rekenen. Verschillende projectontwikkelaars doen vast op ons beroep voor de realisatie van hun projecten.

Wij verzorgen de ruwbouwwerken van elk appartementsgebouw, inclusief afbraakwerken, grondwerken, funderingstechnieken en de kelderbouw. Ook voor de buitenaanleg kan je op ons rekenen.