Bouwbedrijf Heist-op-den-Berg

Nood aan een bouwbedrijf in Heist-op-den-Berg?

Zoek je in Heist-op-den-Berg een betrouwbaar bouwbedrijf? Vertrouw dan op het vakmanschap van Gulden Bouw. De afgelopen jaren groeide bouwbedrijf Gulden Bouw uit Heist-op-den-Berg uit tot een betrouwbare partner met een vijftiental eigen vakmannen. Als bouwbedrijf voor Heist-op-den-Berg en omstreken bieden we een stipte en snelle dienstverlening aan voor een uiteenlopende waaier aan mogelijke bouwprojecten. Reken op ons voor het bouwen van alle mogelijke woningen of appartementen. Ook verbouwingen of metselwerken behoren tot de mogelijkheden. Op zoek naar een bouwbedrijf in Heist-op-den-Berg of omgeving? Contacteer Gulden Bouw voor een offerte of een vrijblijvende bespreking van je bouwproject.

Bouwbedrijf voor woningen in Heist-op-den-Berg

Bouwbedrijf Gulden Bouw uit Heist-op-den-Berg realiseert jouw energiezuinige droomwoning in elke gewenste bouwstijl. Klassiek of eigentijds? Open, halfopen of gesloten? Alles is mogelijk.

Jij als opdrachtgever bepaalt onze rol. Heb je al een architect en een ontwerp en zoek je uitsluitend nog een bouwbedrijf uit Heist-op-den-Berg om de ruwbouwwerken te realiseren? Prima, onze vakmensen doen het nodige.

Heb je nog geen ontwerp en verwacht je een totaalbegeleiding vanaf ontwerp tot en met woonklare oplevering? Op ons kan je rekenen. We starten met een uitgebreide bespreking van je wensen, waarna we je in contact brengen met één van onze gekende architecten. Wanneer het ontwerp op punt staat, werken wij een heldere totaalofferte uit. Zo weet je exact wat je droomwoning gaat kosten.

Als bouwbedrijf uit Heist-op-den-Berg concentreren wij ons met onze eigen vakmensen op de volledige ruwbouw. De afwerking gebeurt onder verantwoordelijkheid van onze projectleider door gekende onderaannemers. Jij als opdrachtgever hebt slechts één aanspreekpunt voor alle vragen. Bekijk hier enkele realisaties van woningen.

Bouwbedrijf uit Heist-op-den-Berg voor appartementen

Tal van projectontwikkelaars uit Heist-op-den-Berg en omgeving schakelen bouwbedrijf Gulden Bouw in als vaste partner voor de realisatie van al hun appartementsgebouwen. Wij staan garant voor een stipte all-in service, inclusief afbraakwerken, graafwerken, funderingstechnieken, kelderbouw en ruwbouwwerken. Bekijk hier enkele realisaties van appartementen.

Ook verbouwingen en metselwerken

Op zoek naar een bouwbedrijf in Heist-op-den-Berg voor verbouwingen of metselwerken? Op Gulden Bouw kan je rekenen.

Nood aan een bouwbedrijf in Heist-op-den-Berg? Vraag een offerte bij Gulden Bouw of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.