Bouwbedrijf Bonheiden en Putte

Een bouwbedrijf nodig in Bonheiden en Putte?

Zoek je naar een betrouwbaar bouwbedrijf om aan de slag te gaan in Bonheiden of Putte? Vertrouw op het vakmanschap en de stipte service van Gulden Bouw uit Heist-op-den-Berg. Als aannemer die zich maximaal richt op de eigen regio, gaan wij vrijwel dagelijks aan de slag in Bonheiden, Putte en omgeving. Wij zijn een bouwbedrijf met vijftien eigen vakmensen die zich hoofdzakelijk specialiseren in de ruwbouwwerken. Je kan bij ons terecht voor woningen, appartementen, verbouwingen en alle mogelijke metselwerken. Interesse in onze dienstverlening als bouwbedrijf voor de regio Bonheiden en Putte? Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek of een offerte.

Zijn wij het bouwbedrijf voor jouw droomwoning in Bonheiden en Putte?

Een belangrijke pijler van bouwbedrijf Gulden Bouw is de realisatie van energiezuinige woningen in Bonheiden, Putte en omgeving. Alle bouwstijlen behoren tot de opties, eigentijds of eerder klassiek. Wij bouwen zowel open, halfopen als gesloten woningen.

Als opdrachtgever bepaal jij hoe ver onze dienstverlening gaat. Beschik je al over een ontwerpplan van een eigen architect en zoek je een betrouwbaar bouwbedrijf voor de ruwbouwwerken? Je kan op ons rekenen. Wij werken op basis van het bestaande ontwerp een scherpe totaalprijs uit.

Heb je nog geen ontwerp en zoek je een totaalbegeleiding vanaf ontwerp tot en met de finale oplevering van een woonklare energiezuinige woning? Wij staan je bij tijdens het hele traject. We brengen je vrijblijvend in contact met één van de vaste architecten waarmee wij de afgelopen jaren een sterke samenwerking opbouwden. Wanneer het ontwerp op punt staat, helpen we je bij het maken van de materiaalkeuzes. Je ontvangt bovendien een heldere totaalofferte. Zo weet je exact wat je droomwoning kost.

De ruwbouwwerken voeren uit met eigen vakmensen. De afwerking gebeurt onder de coördinatie van onze eigen projectleider door vertrouwde onderaannemers. Bekijk hier enkele gerealiseerde woningen.

 

Wij bouwen ook appartementen

Verschillende projectontwikkelaars uit de regio’s Heist-op-den-Berg, Putte en Bonheiden vertrouwen op bouwbedrijf Gulden Bouw voor de ruwbouwwerken van hun appartementsgebouwen. Bekijk hier enkele realisaties van appartementen.

 

Op zoek naar een bouwbedrijf voor een project in Bonheiden of Putte? Vraag een offerte bij Gulden Bouw of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.