Aannemer Heist-op-den-Berg

Op zoek naar een aannemer in Heist-op-den-Berg?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer in Heist-op-den-Berg? Gulden Bouw van zaakvoerder Bob Guldentops beschikt over een team van vijftien stielmannen. Je kan ons als aannemer uit Heist-op-den-Berg inschakelen voor de realisatie van woningen, appartementen, verbouwingen of metselwerken. Elk project wordt vakkundig uitgevoerd binnen de afgesproken timing. Je mag rekenen op een persoonlijke begeleiding voor de realisatie van je droomwoning. Interesse in onze mogelijkheden als aannemer voor Heist-op-den-Berg? Contacteer ons hier voor een kennismakingsgesprek of een offerte.

Aannemer voor woningen in Heist-op-den-Berg

Jij bepaalt hoe ver onze dienstverlening gaat voor het realiseren van jouw energiezuinige droomwoning. Elke bouwstijl is mogelijk, eigentijds of klassiek. Wij realiseren zowel open, halfopen als gesloten bebouwing.

Heb je al een plan van een architect en zoek je een aannemer uit Heist-op-den-Berg voor de realisatie van de ruwbouw? Dan ben je bij ons absoluut welkom.

Wil je evenwel een totaalbegeleiding om jouw woning te ontwerpen en kant-en-klaar af te werken? Wij begeleiden je in de ontwerpfase in samenwerking met een architect die wij vrijblijvend voorstellen. Vervolgens stellen we een gedetailleerde offerte op voor de woonklare realisatie van je droomwoning. We begeleiden je bij het maken van de nodige materiaalkeuzes.

Onze eigen vakmensen staan in voor de ruwbouwwerken, de verdere afwerking gebeurt onder coördinatie van onze projectleider door vertrouwde onderaannemers. Als bouwheer hoef je je om niets te bekommeren. Je droomwoning wordt volledig woonklaar opgeleverd. Bekijk hier enkele realisaties van woningen.

Aannemer uit Heist-op-den-Berg voor appartementen

Verschillende projectontwikkelaars vertrouwen op ons als vaste aannemer voor de ruwbouwwerken van appartementen in Heist-op-den-Berg en omgeving. Wij bieden het totaalpakket voor afbraakwerken, grondwerken, funderingstechnieken, kelderbouw en ruwbouwwerken. Bekijk hier enkele realisaties van appartementen.

Verbouwingen en metselwerken

Ook voor alle mogelijke verbouwingen en kleine of grote metselwerken ben je bij ons aan het juiste adres.

Op zoek naar een aannemer in Heist-op-den-Berg? Vraag een offerte bij Gulden Bouw of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.