Aannemer Bonheiden en Putte

Op zoek naar een aannemer in Bonheiden en Putte?

Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer voor het realiseren van een bouwproject in de gemeenten Bonheiden of Putte? Gulden Bouw uit het nabijgelegen Heist-op-den-Berg realiseerde al tal van prachtige projecten in Bonheiden en Putte. Als aannemer staan we garant voor een vakkundige afwerking en een stipte service. We beschikken over een gemotiveerd team van vijftien vakmensen om als aannemer elk project in Bonheiden en Putte tot een goed einde te brengen. Wij richten ons op de bouw en realisatie van woningen, appartementen, verbouwingen en metselwerken. Interesse in een samenwerking? Contacteer ons hier voor een kennismakingsgesprek of een offerte.

Aannemer voor woningen in de regio Bonheiden en Putte

Gulden Bouw is de aangewezen aannemer om jouw energiezuinige droomwoning in Bonheiden of Putte te realiseren. Elke bouwstijl is mogelijk: eigentijds of eerder klassiek. Daarnaast bouwen we zowel open, halfopen als gesloten woningen.

Jij bepaalt als bouwheer in alle vrijheid hoe ver onze opdracht reikt. Heb je al een eigen architect en een ontwerp? Prima, dan kan je op onze vakmensen rekenen om de ruwbouwwerken volledig uit te voeren. Wij werken graag een prijsofferte uit.

Heb je nog geen ontwerp of zoek je een aannemer die je volledige woning woonklaar oplevert, inclusief alle technieken en de afwerking? Wij zorgen voor een persoonlijke totaalbegeleiding. Indien gewenst stellen we je voor aan één van de vertrouwde architecten waarmee wij regelmatig samenwerken. Je krijgt de nodige begeleiding tot en met de finale oplevering van je woonklare droomwoning.

De ruwbouwwerken worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen. De verdere afwerking en installatie van technieken gebeurt onder de coördinatie en verantwoordelijkheid van onze projectleider door gekende onderaannemers. Bekijk hier enkele gerealiseerde woningen.

Ook partner voor projectontwikkelaars

Naast woningen realiseren wij als aannemer ook appartementen in Heist-op-den-Berg, Bonheiden, Putte en omgeving. Wij zijn de vaste partner van verschillende projectontwikkelaars. Bekijk hier enkele realisaties van appartementen.

 

Op zoek naar vakmanschap voor verbouwingen en metselwerken?

Zoek je naar vakmensen voor het uitvoeren van verbouwingen of metselwerken. Ook daarvoor kan je op Gulden Bouw rekenen.

Een aannemer nodig voor een bouwproject in Bonheiden of Putte? Vraag een offerte bij Gulden Bouw of contacteer ons voor een kennismakingsgesprek.