Op zoek naar een gespecialiseerd bouwbedrijf?

Vertrouw je totaalrenovatie toe aan vakspecialisten

Ook voor een totaalrenovatie van je woning ben je bij Gulden Bouw aan het juiste adres. Onze ruwbouwspecialisten brengen elke technische uitdaging tot een goed einde. Wij strippen je volledige woning en ‘herbouwen’ deze volgens de nieuwe ontwerpplannen. Op die manier geniet je (met een BTW-tarief van 6%) van het modernste wooncomfort in een compleet vernieuwde woning.  Wij richten ons bij totaalrenovaties op de constructieve werken. Vertrouwde partners staan in voor de verdere afwerking. 

Betrek ons al zo snel mogelijk in het renovatieverhaal 

Sta je voor een totaalrenovatie van je woning? Betrek ons al zo snel mogelijk bij het bouwproject en profiteer maximaal van onze expertise. Wij beschikken over een grote knowhow inzake stabiliteit en structurele verbouwingsmogelijkheden.  

Tijdens een eerste plaatsbezoek analyseren we de verbouwingsmogelijkheden en krijg je persoonlijk advies.  

Voor de constructieve uitvoering beschikken we over eigen ervaren vakmensen op vlak van afbraakwerken, graafwerken, funderingstechnieken en ruwbouwwerken. 

Elk facet van de totaalrenovatie wordt uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Veel aandacht gaat naar veiligheid op de werf. 

Voor de eventuele verdere afwerking doen we onder onze coördinatie beroep op vertrouwde onderaannemers. 

 

Waar voeren wij totaalrenovaties uit?  

Wij zijn actief in de volledige provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. 

Op zoek naar een bouwbedrijf voor een totaalrenovatie? 

Enkele van onze realisaties